Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'RESOLVED' in content posted in Bugs & Technical Issues.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • Community Rules & Guidelines
    • Ylands Creator Competition
    • Dev Diaries & Sneak Peeks
    • Changelogs
  • Ylands Discussion
    • General Discussion
    • Suggestions & Feedback
    • Localization
  • Support
    • Bugs & Technical Issues
  • Exploration
    • Exploration Feedback
  • Editor
    • Editor Help
    • Text Scripting Discussion
    • Editor Bugs & Technical Issues
    • Editor Suggestions
  • Community Corner
    • Community Creations
    • Off-topic
    • Ylands 2020 Challenge
  • Ylands Academy
    • Official Tutorials
    • Community Tutorials
  • P1 Gaming's Forum
  • New Realm Entertainment's General Forum
  • New Realm Entertainment's YLands Editor
  • Kysen's Suggest A Video For Me!
  • Kysen's Forum
  • Ylands Ylander's Forum
  • Hermitland State's General Discussion
  • Flintlock Trading Company's Colonial Interests
  • Flintlock Trading Company's Membership Application
  • Flintlock Trading Company's General Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 563 results

  1. Ruborio

    RESOLVED Account problem

    Hello, I played this game for a few hours and enjoyed it very much. So I bought this game, but when I wanted to play an exploration game, I deleted my current game. I couldn't start any game anymore, so I wanted to link my account to be able to contact the technical support of this game, and by doing that, it deleted my account and my purchase of the game. Now I have lost my first account (the one before I linked it) and that deleted my purchase, yet I paid it well ... Please help me find my old account and the paid version of the game I bought.
  2. someone here trying to get help and getting a little frantic (they don;t seem to know where to go) https://steamcommunity.com/app/298610/discussions/0/3038228835120862664/
  3. I have create a game with editor when 1.6 version. and it's running good, but when i update to 1.7. The game can't running, whatever press F9 or F10. And there is no any any any information show to me. The editor just no any response.(I can run another game.) I have save all components, and new a map, put them in. but still can't running it. And i can't save the game. once i try to save. the console show me saving....and then it never show finished. I hope to know what could i do for check what happen with my game? How can i find the problem? how can i running it again? Really need help, thanks~ If you need my yca. i will send it.
  4. I've eaten 14 toadstools and they don't seem to stop my starving status. I can even eat them after i'm full 🌝. Just to be sure, i made a logic in the editor that tells me how much of my hunger has been restored from eating food. boletus mushroom gave 5 points and sorrel leaf gave me 1 point, but toadstool gave me no points.
  5. SpartanLGND95

    RESOLVED Protective Barrier (PB)

    I have just reset my character again in exploration and just like the first time I have spawned as a new character without a new PB. I thought this issue had been resolved? Is this still an issue when resetting your character or has there been an update to find a broken PB or something?
  6. Hey guys, I received the coyns from the exploration pack again when logging in today. I already received the coyns when the pack was first split off, so now I have twice as many coyns as I really ought. This isn't a negative, but I also didn't pay for these which is a bit of an issue.
  7. raven39221

    RESOLVED Exploration Bug

    Hi there I'm Raven. (raven39221 on Steam) and I have a problem. Before Ylands got it's first MAJOR update I owned the game. Back when it was in Early Access in fact. Before updating the game the developers promised that we, the people who already had the game from the start, would still have our Exploration for free. In my case, Steam visibly shows me that the Exploration DLC is in fact there, but in-game I get a prompt to pay. Why is this... I have supported this game for years now. Now when I FINALLY return to it, it's free and I don't even have my dam Exploration DLC working. Please help me... I don't have any files attached except these images because this seems to be something not related to the game itself.
  8. but if i create a account this appear i tried with another e-mail but nothings works
  9. Yo HasLEGO

    RESOLVED RE not appearing

    As you can see on the compass, there should be a random encounter here. I checked with freecam and there was nothing underground nor in the sky. edit: after some more exploring i found lots more empty encounters. On one island more than half of them didn't pop up.
  10. As in the title. I had a save in the game but it was removed and i don't know how to start a new one.
  11. So this happened after the last hotfix. Before the hotfix, the awning tops and corners were included in the blueprints, but today I filled this blueprint in exploration. The first two pics are of what it looked like when I blueprinted it, the other pics are after I finished the blueprint today. Included output logs. Needless to say it cost the same amount of cloth and it worked before the hotfix. output_log.txt output_log_clean.txt
  12. Miguel Preguisa

    RESOLVED Cannot log in

    I had to play as a guest when I was trying out an experimental branch and now I would like to play on my own account. Which seems not possible anymore. I am now logged as "Guest1234" I think and I found no "Log out" button. However, I suppose the Link button under the Profile tab should be used in that way? When I enter my age (why?), email and password, this comes up I checked both my email (yes, it's the only one I use without a typo) and password. Could log in to Bohemia site with it. It was the same in my password manager. Still didn't work. So I changed it. Again, logged into my account on the Bohemia site but the game still gives me that popup. I can normally log here on the forum to my Workshop page.
  13. If you've encountered this issue, here is how to solve it! Warning screen: Explanation: Profile cannot be linked from main menu on PC due to possible loss of data from other Bohemia Interactive games. Profile cannot be linked from main menu on mobile guest account because discarded account would not be accessible by any means from that point on. To login to your already linked existing account on mobile from guest account you have to link your guest account first. Step-by-step solution: 1. Open your profile by selecting the avatar icon and then profile 2. Select link - create new account - fill in all credentials (new!) and confirm (fill in a brand new account information, you will be able to go to your original account later) 3. Now you can change your account on your profile screen. 4. Now you can login normally, just like you would when you start the game for the first time.
  14. My game feels like 30 fps but i have 60+ fps. I tried VSYNC off/on, fullscreen off/on but nothing changes. I have this problem since i bought the game in 2018. And i bought the game to a friend and he also has the same problem with an RTX 2070 and a 240hz monitor
  15. Barbute Helmet Elven tunic(Updated to correct color after a time) Elven pants(Updated to correct color after a time) Elven boots(Updated to correct color after a time)
  16. lady_whynot

    RESOLVED Ship movement

    Here my ship is neatly "parked" anchor below . Than i looked out Now after logging in, my ship is outside the port. The direction is north Logging out and logging in again did not change anything. It seems that it is due to the narrow box (parking lot). If so, how big does it have to be so that the ship is not moved.
  17. so i was in editor and i noticed a particular roof block had been replaced by a different one and when i tried to find the roof piece that was originally there, i couldn't find it. has it been been removed or something else?
  18. Hello! I have a problem,i try start the game,but i can't. " your graphics card is not compatible with Ylands " someone can help me? Sapphire HD 4670 New Edition 1 GB GDDR 3 128 bit
  19. Hello, Ever since the new exploration mode was released I have been unable to play it. When I get to the confirm window I can click confirm all day long and nothing happens. The legacy and sandbox modes work fine. I have tried removing the game and reinstalling via steam. output_log_clean.txt output_log.txt
  20. Hello, I do not know if the account links work but personally not because when I want to connect to it always displays this message to me (in NPC below) thank you for your help.
  21. New legacy maps don't have co-op settings and single player legacy maps also have the error "Only mayors may capture blueprints."
  22. output_log_clean.txt output_log.txt
  23. Hi Bohemia Interactive, Is there any chance to start a game anew? With the recent updates there were new biomes included and I didn't get to choose in which one to start as I already played since the early stages of Ylands. Sorry to bother, looking forward to hearing from you!
  24. We have played together before 1.6 but on the new exploration mode. but when the new update came we decided to start over and redo everything. but now i cant invite her and she cant find me in the list of servers. output_log.txt output_log_clean.txt
×