Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'RESOLVED' in content posted in Bugs & Technical Issues.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • Community Rules & Guidelines
    • Ylands Creator Competition
    • Dev Diaries & Sneak Peeks
    • Changelogs
  • Ylands Discussion
    • General Discussion
    • Suggestions & Feedback
    • Localization
  • Support
    • Bugs & Technical Issues
  • Exploration
    • Exploration Feedback
  • Editor
    • Editor Help
    • Text Scripting Discussion
    • Editor Bugs & Technical Issues
    • Editor Suggestions
  • Community Corner
    • Community Creations
    • Off-topic
    • Ylands 2020 Challenge
  • Ylands Academy
    • Official Tutorials
    • Community Tutorials
  • P1 Gaming's Forum
  • New Realm Entertainment's General Forum
  • New Realm Entertainment's YLands Editor
  • Kysen's Suggest A Video For Me!
  • Kysen's Forum
  • Ylands Ylander's Forum
  • Hermitland State's General Discussion
  • Flintlock Trading Company's Colonial Interests
  • Flintlock Trading Company's Membership Application
  • Flintlock Trading Company's General Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 563 results

  1. Hello, Really liking this game so far, but I have found an annoying problem. After playing with an avatar for about an hour and then quiting to the main menu, he disappears from the island. The island selection screen tells me something like "You have no avatars on this island", this happened to me twice and the first time I thought the game somehow didnt save. So the second time I started quick saving manually very often but that didnt help since i got the same problem now. If I load the island while it says "You have no avatars on this island" it automaticly creates a new character for me while losing all the stuff I had in the iventory with the previous character. I should add that I have 2 different islands, and the character of my "active" island disappears while the other doesnt. EDIT: Added video to show what exactly happens. So basicly after cutting down that tree (or after picking up the loot of the tree), I suddenly couldnt use or scroll between my tools. I fixed this exact same issue yesterday by going back to the main menu and reloading the island, but apparantly this doesnt always work and there is a risk of losing your character. output_log.txt
  2. Repro: Start game and create new creative worldFly above ground like 10 metersPick torches to spawnPress TAB to create them and place them in air. They will fall to the groundGo back to main menuPress continue to go back to that worldTorches are flying in the air. But new torches fall to the ground (obviously until next restart)Build: 0.01.11067 Torches_fly.mp4
  3. Repro: Run game and start Learn missionFirst sign post should give you bubble textGo to menu (ESC), configure, graphicsChange resolution scaleBubble text moves with the scale (and also new bubbles are also on wrong positions) so overall positioning is wrongBuild: 0.01.11067 Wrong_text_bubble_with_resolution_scale.mp4
  4. Repro: Start game and go into some worldTake screenshot (F12 default). It should show message.Screenshot should be saved. Example path: "c:\Users\XYZ\Documents\Ylands\Screenshots\October 2015\Ylands_151009_011018.png"Delete last directory "October 2015"Try to take screenshot again, but no message shown and no file created. You only get short freeze as game create screenshot, but can't save it.Desired: Game should be able to create path, when taking screenshotNote: Game create this directory when going to main menu or from main menu. At least what I know. How I found this issue: I take some screenshots by accident (I have bound CTRL+F12 to video capture and game took screenshots).I want to get rid of those screenshots so I remove whole directory "October 2015" presuming that game will handle it.Build: 0.01.11067
  5. When ingame screenshot is saved game tells you that it was saved and name of the file, but you don't know where it was saved. I found that it is saved to Documents\Ylands\Screenshots\"month"\... but game didn't tell me. Show some tip at least, that it is in documents. Show full path. Or if you click on name of the file it can open window (for example in windows) with directory. Build: 0.01.11067
  6. Repro: Start any gamemodeSwitch to first person camera (C key default)Go to menu (ESC) or inventory and you still see crosshair (white dot) over every screenDesired: Crosshair should be visible only during gameplay when player can move character with mouse and not when mouse cursor is used in menus.Build: 0.01.11067
  7. repro: 1] in the Main Menu Select JOIN 2]choose a game/server and click on it to expand the information 3]click on the Information icon to show this server settings 4]click on BACK 5]observe that you have been taken to the "Select Scenario to play" in the Single player part of the menu.
  8. There is no confirmation dialog when pressing the Delete button in the Continue game screen. If player accidentally clicks on DELETE he will loose all progress. Screenshot of the corresponding screen attached
  9. Clothes, when removed by placing them on the ground are taken of , but the clothing equipment indicator in the inventory screen still shows them as equipped. Repro: 1]pick up shirt 2]put it into dynamic slot 3] enter inventory and equip shirt 4]exit inventory and use TAB to place shirt from the active dynamic slot on to the ground 5]your character has disrobed, but in the inventory screen the shits still shows as equipped (not on the character, but in the slot) Attached Screenshot shows the same problem with Trousers
  10. Lamp doesn't shine in inventory when tooltip show Repro: Run game and start creator mode Open inventory and Creator tab Find Ylandium lamp Hover with mouse over some other item until tooltip is shown. When tooltip exist shine aroud lamp item is not visible. Note: see video Build: 0.01.11067 Lamp_inventory_not_shine.mp4
  11. F12 key is bound to 2 things: "Config Panel" and "Take screenshot" in default settings/ Don't know what Config Panel should do but probably not a good idea to have 2 actions to same key. Build: 0.01.11067
  12. Mouse scroll is slow in Controls setup menu, but it is ok in for example in Inventory - Creator menu. Repro: Go to menu - ConfigureControlsControls SetupUse mouse wheel to scroll down/up and I have to do like 2 full spins to move one line.Note: It is ok in inventory. Build: 0.01.11067 Controls_slow_mousescroll.mp4
  13. after click on some item (bread dough, burning torch) item appears in Content slot of fireplace with zero time and cannot be taken.
×