Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'white'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • Community Rules & Guidelines
    • Ylands Creator Competition
    • Dev Diaries & Sneak Peeks
    • Changelogs
  • Ylands Discussion
    • General Discussion
    • Suggestions & Feedback
    • Localization
  • Support
    • Bugs & Technical Issues
  • Exploration
    • Exploration Feedback
  • Editor
    • Editor Help
    • Text Scripting Discussion
    • Editor Bugs & Technical Issues
    • Editor Suggestions
  • Community Corner
    • Community Creations
    • Off-topic
    • Ylands 2020 Challenge
  • Ylands Academy
    • Official Tutorials
    • Community Tutorials
  • P1 Gaming's Forum
  • New Realm Entertainment's General Forum
  • New Realm Entertainment's YLands Editor
  • Kysen's Suggest A Video For Me!
  • Kysen's Forum
  • Ylands Ylander's Forum
  • Hermitland State's General Discussion
  • Flintlock Trading Company's Colonial Interests
  • Flintlock Trading Company's Membership Application
  • Flintlock Trading Company's General Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Maqqea

    Shipbug

    I made a trimaran in the editor. When I placed the ship ingame most parts of the ship turned out white. I went back to the buildingspace I made for the editor and recolored it. (I did not take a picture of the ship at that time because I thougt I made something wrong. It was my first try making something in the editor.) Second time I placed the ship ingame, after recoloring it, some parts where still white as seen on the picture below. I recolored the white parts again but this time in the ingame part of the editor and now the colors stay as they are suposed to be. Also one side of the trimarans new parts did not attatch properly. It's the part closest, where I marked each separate item, that did not attatch to the ship. The part on the other side looks thesame and there it works good. I solved it by making a katamaran out of my intended trimaran.
×