Jump to content
  • 0
NICO14973

KNOWN ISSUE [YLD-29956] Ship blocks dissapear

Question

Posted (edited)

I know other have posted this issue already, but i feel the need of posting it too. (and yes, im copypasting what i said on our discord's bug reports channel lol)

Now i'm actually scared of going to multiplayer maps, today i went to locust just to find out when i spawned that my ship was completely destroyed, lost every freeplaced block and all colour. Restarting or respawning didnt work.   

Luckily i went back to my sp world and the blocks were back, but the colour wasnt, i'll have to paint everything again (everything was dark coffee and the sail was red), and as soon as i put it in construction mode all the parts that still had their colour just lost it too.

 

I know it's recomended to have a good internet connection to play, but playing with a slower connection shouldnt mean that you could always loose everything :/ 

 

Heres some pics about what happened and the all mighty logs lol: output_log_clean.txt output_log.txt

Ylands_210514_084454.thumb.png.d9a7c89cc80f400b5d5f00d651719c1a.png

 

Ylands_210514_084620.thumb.png.7bd5f6ee368e17824320ece3a6b5704e.pngYlands_210514_090312.thumb.png.00bc081317a1f1658e3d47ffef186c66.png

 

Edited by NICO14973
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 replies to this bug / suggestion

Recommended Posts

  • 0

Sometimes a reboot helps.  Disappearing ships and ship pieces has been a thing in this game forever. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey! 

We do know about this and the fix is coming in 1.7. 

Sorry to hear it's happening to you :(

sorry-i-have-to-fix-this-gif.gif

  • Like 1
  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×