Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Yo HasLEGO

RESOLVED RE not appearing

Question

Posted (edited)

As you can see on the compass, there should be a random encounter here.

I checked with freecam and there was nothing underground nor in the sky.

20210622171512_1.thumb.jpg.a25f04d3a463f5c625ae508ee06c7f7e.jpg

edit: after some more exploring i found lots more empty encounters. On one island more than half of them didn't pop up.

20210622231416_1.thumb.jpg.e81740fdf58b9e3c8a08348f32760056.jpg20210622231519_1.thumb.jpg.c2d54bbfe176be6c1e60c2f3db606701.jpg20210622232937_1.thumb.jpg.ab587c76e67e52f97c05f6009532c5d0.jpg

Edited by Yo HasLEGO
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 replies to this bug / suggestion

Recommended Posts

  • 0
Posted (edited)

Was this Beta test version or 1.6?

I noticed today in 1.6 that the ship compass triangles didn't always lead to an island. I followed one today that sort of vanished when I got to it's location. No underwater encounter there, no Island. 

 

 

Edited by spiritchaser28
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This is the beta.

I also got an "empty" underwater encounter a moment ago 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You'll be happy to hear that this is not only a known bug, but also a FIXED big :) 

giphy (1).gif

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×