Jump to content
  • 0
Jeka18M

UNDER REVIEW [YLD-8002] Loads to 96%

Question

11 replies to this bug / suggestion

Recommended Posts

  • 0

Whatever update you just sent out cured my game from this bug. Able to load game now. Thank You! 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same with my game, as I wrote to another similar post: Yesterday I quitted the game regularly but at the end a crash report appeared. Today I tried to load the file, but the loading process gets stuck at "Recalling Buildings - 96%". 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Played a little bit yesterday, or was it a lot. I don't know. This game is addicting. Exited the game and when I came back in later to play it started doing this same problem again. Tried an uninstall and that did not make a difference. 

output_log.txt

output_log_clean.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Zdravím,
u mě se děje to samé... Při nahrávání se dostanu na 98%, pak skočí 96% a zůstane to viset. Hraju střídavě na dvou strojích. Včera jsem uložil hru na jednom počítači, dnes ráno jsem chtěl pokračovat na druhém. Pozice ale byla jiná, tak jsem hru ukončil, spustil Ylands na prvním stroji. Zahlásilo to, že došlo ke konfliktu souborů lokalních vs Steam cloudu a se kterými daty chci pokračovat. Zvolil jsem pozici včera uloženou. Pak už se to nenahrálo a skončí to na těch 96%. Přikládám relevantní soubory, co jsem nalezl. Snad to pomůže posunout tuhle hru blíže do alfy. Kdybyste měli návod, jak to pustit dál, zlobit se nebudu. Není to poprvé a nebaví mě hru stále rozhrávat a po nějaké době o ni tímhle způsobem přijít. 
Díky a přeji úspěšné pokračovaní na téhle super hře,
Indyczech

indyczech_crash.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi @indy@civ.zcu.cz!
I já jsem návod poměrně dlouho hledal a nenašel. Pravda, hraju na dost starý mašině a větráky v ní při téhle hře vymetly všechny pavučiny. Zdá se ale, že tenhle problém řeší i řada lidí s lepším vybavením, takže to asi nebude hlavní obtíž. Vše šlo docela hladce (singleplayer), začínal jsem několikrát - zpočátku jsem se vždycky spawnul mezi nějakou havěť a nahatej nepřežil moc dlouho. Na poslední rozehrané hře jsem strávil počítám okolo 100fky hodin, stavba první základny a hlavně lodi zabrala moře (doslova) času. A objevitelská plavba na vyšperkovaný lodi byla fakt návyková, jako celá tahle hra. A někde na moři se to po sejvu šprajclo... Dlouho mě žádná gameska tak nechytla - potvrzuji, že i v tomto stádiu je super. Od té doby, co to kleklo, ale zatím nehraju. Hru se mi podařilo otevřít v editoru, základnu jsem našel, loď je někde neznámo kde na moři. Doufám, že s novým updatem se to vyřeší, ale ten počítám bude nejdřív v únoru... žádné jiné (natož dobré) zprávy zatím nemám, i když vývojáři na tomhle problému určitě tvrdě makaj - po pročtení fóra chápu, že toho maj hodně a asi to bude ještě chvíli trvat... takže (si) přeju především trpělivost a brzy zas snad "yLand ahoy!"

Prvně jsem o mém "stuck at loading" trablu psal anglicky a vyplašeně před týdnem zde: 

 

Edited by CHYPE
chibyčky :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Prosím, opravdu prosím, opravte tenhle bug... Stalo se mi to zas s jinou hrou. Načítání skončí na 96%. To je fakt k ničemu. Rozestavěno, pěkně rozvinuto a všechno v háji... Hráli jsme tam střídavě ve třech lidech... 

Díky moc,

PG

 

HOMEWORLD.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×