Jump to content

VolcanoOP

Registered User
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About VolcanoOP

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bug způsobující že vám nebude zima pod vodou díky zapálené pochodni. Stačí zapálit pochodeň a pak třeba z lodě skočit do moře a potopit se. Pochodeň není v ruce vidět ale funguje stále jako kdyby tam byla tudíž vás hřeje a neumrznete. Obrázek sem žádný nedám, protože se to nedá vyfotit. Zkuste to sami a uvidíte. ?
  2. VolcanoOP

    Kamera

  3. VolcanoOP

    Kamera

    Nejčastěji hraji MP a tam jsou nízká FPS jen když třeba u je u sebe více struktur když k nim přijdu (dodám obrázek). Potom když už tam jsem tak už jsou FPS dobrá. FPS jsou nízká vždy když se načítá na ostrově nový obsah (tznm. že jsem to ještě neprozkoumal). A když jedeme na lodi tak jen občas ale většinou na lodi je vše v pořádku. Ty nehladké textury se podívejte když půjdete na záložku můj avatar a nebo v inventáři (jsou to obrysy postavy). To je vše co tak asi bych mohl vytknout. Ještě teda chybí více nepřátel a to je vše. Děkuji moc že na té hře pracujete. Užijte si dovolenou PS: Chci nahlásit jeden bug s propadem do textur při zasázení hodně semínek na jedno místo a také bug že prší do místnosti v lodi kterou jsem postavil. Pošlu obrázky. Ten první s těma budovama je místo lagů než když k němu přicházím.
  4. VolcanoOP

    Kamera

    Můžu se zeptat na tu odpověď ? Né že bych na tom něják trval, ale jen mne to zajímá, protože už je úterý Chápu že máte práci proto nechci aby jste to brali jako že už netrpělivě čekám.
  5. VolcanoOP

    Kamera

    Dobrý den, Ve hře mám cca kolem 120 fps a když otáčím kamerou tak to vypadá jako kdybych měl 32 fps ale pořád se nehnu pod 120 fps. A ještě mne trochu rozrušují blikající textury stínu a všeho postaveného ve free build mode ( Jako pokládání na libovolné místo ). Ještě bych byl rád za opravu nehladkých textur okrajů postavy.Děkuji za odpověd ? PS: Na obrázku to není vidět tak ať se podíváte sami ve hře.
×