Jump to content

CHYPE

Registered User
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CHYPE


  1. Thanks for your reply @bb cakes, of course I went through wiki before I posted this question. I googled as well, but I haven't found much on these items. I quess some of them might be avaiable just in the editor, according to other posts from the beginning of this year. But if there is a way how to actually craft them already and I am missing something, I would appreciate any advice...

     


  2. Hi @indy@civ.zcu.cz!
    I já jsem návod poměrně dlouho hledal a nenašel. Pravda, hraju na dost starý mašině a větráky v ní při téhle hře vymetly všechny pavučiny. Zdá se ale, že tenhle problém řeší i řada lidí s lepším vybavením, takže to asi nebude hlavní obtíž. Vše šlo docela hladce (singleplayer), začínal jsem několikrát - zpočátku jsem se vždycky spawnul mezi nějakou havěť a nahatej nepřežil moc dlouho. Na poslední rozehrané hře jsem strávil počítám okolo 100fky hodin, stavba první základny a hlavně lodi zabrala moře (doslova) času. A objevitelská plavba na vyšperkovaný lodi byla fakt návyková, jako celá tahle hra. A někde na moři se to po sejvu šprajclo... Dlouho mě žádná gameska tak nechytla - potvrzuji, že i v tomto stádiu je super. Od té doby, co to kleklo, ale zatím nehraju. Hru se mi podařilo otevřít v editoru, základnu jsem našel, loď je někde neznámo kde na moři. Doufám, že s novým updatem se to vyřeší, ale ten počítám bude nejdřív v únoru... žádné jiné (natož dobré) zprávy zatím nemám, i když vývojáři na tomhle problému určitě tvrdě makaj - po pročtení fóra chápu, že toho maj hodně a asi to bude ještě chvíli trvat... takže (si) přeju především trpělivost a brzy zas snad "yLand ahoy!"

    Prvně jsem o mém "stuck at loading" trablu psal anglicky a vyplašeně před týdnem zde: 

     


  3. Hi! For me it is hapenning in singleplayer... I get stuck at "Recalling buildings 96%", as I wrote in my other posts. I tried it several times. Before this problem occured, I quitted the game regularly (I was somewhere on the sea on my ship) but at the end of saving process a crush report appeared. Yesterday I managed to open the gamesave in the Editor, but cannot load the savegame to be played.

×