Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'object brush tool'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • Community Rules & Guidelines
    • Ylands Creator Competition
    • Dev Diaries & Sneak Peeks
    • Changelogs
  • Ylands Discussion
    • General Discussion
    • Suggestions & Feedback
    • Localization
  • Support
    • Bugs & Technical Issues
  • Exploration
    • Exploration Feedback
  • Editor
    • Editor Help
    • Text Scripting Discussion
    • Editor Bugs & Technical Issues
    • Editor Suggestions
  • Community Corner
    • Community Creations
    • Off-topic
    • Ylands 2020 Challenge
  • Ylands Academy
    • Official Tutorials
    • Community Tutorials
  • P1 Gaming's Forum
  • New Realm Entertainment's General Forum
  • New Realm Entertainment's YLands Editor
  • Kysen's Suggest A Video For Me!
  • Kysen's Forum
  • Ylands Ylander's Forum
  • Hermitland State's General Discussion
  • Flintlock Trading Company's Colonial Interests
  • Flintlock Trading Company's Membership Application
  • Flintlock Trading Company's General Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. So far I love the object brush tool for placing down vegetation, rocks, and so on. Unfortunately, it's not working well with trees. It does work, but upon saving my editor map and reload that save only my trees have issues. I created my own palettes to use on the areas, but hey get replaced completely by regulars Conifers of the sorts as if I never placed down the other types. It's happened at two locations that I have utilized the tool. Only to those trees though. Essentially, I will use a custom palette to place down trees and then save the game. Upon reloading that save, any areas that I used the tool to place only trees will be replaced by just regular conifers. Screenshots are provided as before(Prior to reload) and after(After reloading save): Please let me know if this is a bug or if I'm using the tool incorrectly. Thank you! UPDATE: I also believe it is effecting bushes as well. My assumption is once I reload, the game thinks that an original palette of trees is to be loaded and not the custom one I made.
×