Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'storm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • Community Rules & Guidelines
    • Ylands Creator Competition
    • Dev Diaries & Sneak Peeks
    • Changelogs
  • Ylands Discussion
    • General Discussion
    • Suggestions & Feedback
    • Localization
  • Support
    • Bugs & Technical Issues
  • Exploration
    • Exploration Feedback
  • Editor
    • Editor Help
    • Text Scripting Discussion
    • Editor Bugs & Technical Issues
    • Editor Suggestions
  • Community Corner
    • Community Creations
    • Off-topic
    • Ylands 2020 Challenge
  • Ylands Academy
    • Official Tutorials
    • Community Tutorials
  • P1 Gaming's Forum
  • New Realm Entertainment's General Forum
  • New Realm Entertainment's YLands Editor
  • Kysen's Suggest A Video For Me!
  • Kysen's Forum
  • Ylands Ylander's Forum
  • Hermitland State's General Discussion
  • Flintlock Trading Company's Colonial Interests
  • Flintlock Trading Company's Membership Application
  • Flintlock Trading Company's General Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. After the 12-9-17 update to version 0.6.42044, my game now crashes during a rain storm. I had a different save file originally, and i had happen to stop playing for the day when it was raining. I was inside a cabin. The patch was the next day, and when logged in, and opened the cabin door to leave, the game would freeze, then crash in about 5-10 seconds. I tried a range of graphics settings, and assured that my drivers were up to date. I started a new game, thinking it was a save corruption from the update. All was well on the new save file, until it started to rain while i was outside. It crashed, and the game had autosaved about 5 seconds before it started raining. I am pretty certain that its not a hardware issue on my end. I have an identical model card that I can test with, and can update if that affects the issue. Attached are the error.log and output_log.txt file from the latest crash folder, as well as a dxdiag.txt file from the system error.log output_log.txt DxDiag.txt
×