Azaren 130 Posted July 25, 2020 In my game - game logic set to "invisible", but not at all. In additional position is set in no real position... Game map attached If you need more info, ask me in czech language please ? Pokud je nutné upřesnění, prosím v českém jazyce ? BUG REPORT.rar Share this post Link to post Share on other sites
Adam Snellgrove 1451 Posted July 27, 2020 Prosím upřesnění ? Takže co je problém přesně? Že to nemáte nastavené na invisible ale přesto invisible je? Nebo naopak? Share this post Link to post Share on other sites
Azaren 130 Posted July 27, 2020 Ano – přesně tak. Na screenu to jde i lehce vidět. Mám označený „boiler“ – což je „global storage“ a je neviditelný, ač v pozadí jde vidět start point i částicové efekty, které jsou normálně viditelné, protože jsem jejich viditelnost nezrušil. Navíc, ten neviditelný global storage (boiler) je po označení úplně někde jinde, než kde jsem ho původně umístil. S global storage zmizely i další, jako třeba jmenovka, aktiváční oblast (hořeniště), či entity storage. Zmiňovaných částicových efektů a start pointu se to nijak nedotklo. Mapu jsem přiložil v příloze, Vám se to zobrazuje normálně? Ještě doplním. Když jsem ty dotčené scripty zkopíroval na jinou mapu, zůstaly bugnuté i tam. Kdyby bylo potřeba cokoli doupřesnit, ještě se ptejte, rád upřesním ještě lépe Share this post Link to post Share on other sites
Adam Snellgrove 1451 Posted July 27, 2020 Pošlu to na QA a ti na to zítra kouknou. Děkuji ?♂️ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adam Snellgrove 1451 Posted July 28, 2020 Tak je to opravené a bude to součástí update 1.4. 1 Share this post Link to post Share on other sites