Jump to content
  • 0
bures.peter

UNDER REVIEW [YLD-25413] Attack command doesn´t work correctly

Question

In my game i try make attack pets only by command, but command does not work corretly.


image.png.9ec382fca50705f12caa112709fb595c.png

If i go into trigger zone, pets only stay, on second enter pets run away, on thirt enter pets stops again and on fourth enter, pets attacks me.

I delete all zones, trigers, script and entities and upload this (bugged?) world 

PS: In new (empty) world command work correctly on first entering
 

world test.rar

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 replies to this bug / suggestion

Recommended Posts

  • 0

@Adam Snellgrove
Prosím Vás - chci se jen zeptat. Zkoušel někdo tu mou mapu a zmíněný bug? Neptám se na to, zda to někdo teď hned zrovna opravuje, ale pouze na to, zda to bylo shledáno jako bug a zda se ví, co s tím.

Zajímá mě to pro to, jestli mám odložit práce na všech AI a vydání mého 0.6.5 patche jen třeba o týden, o dva posunout a nebo je pro opravu nutné čekat až do patche 1.5, protože to je pro mě opravdu velmi podstatné zdržení a mohl bych se tak věnovat jiné části hry a pokusit se to vyřešit alespoň nějak - provizorně. Což by sice byla zbytečná práce, pokud by se to dalo opravit jen nějakým rychlým způsobem, ale alespoň bych mohl vydat patch mé hry 0.6.5 s vědomím, že AI budou až třeba někdy v mém patchi 0.7 / 0.8 apod. a mezitím by hra byla aktualizována o to, co už hotové mám.

Pokud by se čekalo až do patche 1.5, jsem nucen na mapu vložit jen nějaké agresivní "neutral" entity, jako třeba bandity, vlky, medvědy apod.

Předem díky,
Pokud to není možné jednoduše zjistit, nějak mě jednoduše odbyjte 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It is a bug and we are working on it. We are hoping to fix it for 1.4 (which should be end August/beginning September).

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×