Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'launch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • Community Rules & Guidelines
    • Ylands Creator Competition
    • Dev Diaries & Sneak Peeks
    • Changelogs
  • Ylands Discussion
    • General Discussion
    • Suggestions & Feedback
    • Localization
  • Support
    • Bugs & Technical Issues
  • Exploration
    • Exploration Feedback
  • Editor
    • Editor Help
    • Text Scripting Discussion
    • Editor Bugs & Technical Issues
    • Editor Suggestions
  • Community Corner
    • Community Creations
    • Off-topic
    • Ylands 2020 Challenge
  • Ylands Academy
    • Official Tutorials
    • Community Tutorials
  • P1 Gaming's Forum
  • New Realm Entertainment's General Forum
  • New Realm Entertainment's YLands Editor
  • Kysen's Suggest A Video For Me!
  • Kysen's Forum
  • Ylands Ylander's Forum
  • Hermitland State's General Discussion
  • Flintlock Trading Company's Colonial Interests
  • Flintlock Trading Company's Membership Application
  • Flintlock Trading Company's General Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 3 results

  1. Hello, I have a problem with the game. It seems to crash right after I launch it. I am running the 09/12/2017 update (0.6.42044). When I click play on steam, something starts loading, then the screen goes black and stays that way. If I then click the left mouse button, the screen goes white and I get the classic "Ylands.exe is not responding." Thanks a lot in advance. DxDiag.txt output_log.txt
  2. My game sounds are working perfectly fine, but that is the only thing that is currently working when I launch the game. It's as if it is not launching my game but i do hear the music from the menu. Anyone with the same issue or related to mine? I already tried launching steam in admin mode, veryfing game files, restarting pc. Everything used to work just fine before the last update. Current version where problem occured: Version: 0.6.41974
  3. TisovcikRasto

    Game crashed upon 1st launch

    The game crashed after I launched it for the very first time (by clicking Play in launcher); with text "Starting" being displayed in the progress bar at the moment. Less than a second before the crash, I clicked left mouse button once - which may or may not be related. All subsequent launches were fine. I have not installed or launched any other version of the game before this one. I attach the related dump and log files, hope it helps. crash.dmp error.log output_log.txt
×