Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'starting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • Community Rules & Guidelines
    • Ylands Creator Competition
    • Dev Diaries & Sneak Peeks
    • Changelogs
  • Ylands Discussion
    • General Discussion
    • Suggestions & Feedback
    • Localization
  • Support
    • Bugs & Technical Issues
  • Exploration
    • Exploration Feedback
  • Editor
    • Editor Help
    • Text Scripting Discussion
    • Editor Bugs & Technical Issues
    • Editor Suggestions
  • Community Corner
    • Community Creations
    • Off-topic
    • Ylands 2020 Challenge
  • Ylands Academy
    • Official Tutorials
    • Community Tutorials
  • P1 Gaming's Forum
  • New Realm Entertainment's General Forum
  • New Realm Entertainment's YLands Editor
  • Kysen's Suggest A Video For Me!
  • Kysen's Forum
  • Ylands Ylander's Forum
  • Hermitland State's General Discussion
  • Flintlock Trading Company's Colonial Interests
  • Flintlock Trading Company's Membership Application
  • Flintlock Trading Company's General Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Posted on Steam discussions as well as Reddit, and either there's no information on my specific problem, or my GoogleFu is failing me. Installed game a few hours ago, via Steam. Started up, launcher appears, I check my settings + hit play. That's as far as I got. Game went to black screen, mouse cursor has 'loading' anim, and my CPU response drops to bare minimum. I wait five, ten minutes, nothing happens. Clicking, alt-tabbing, pressing any keys bring up the Windows 'X is not responding' dialog, and ask to close/wait. Waiting does nothing, so I do it again and close. Searching the official forums doesn't give me anything useful, all the other black screen/freeze issues are with people who are non-Steam users, or have no trouble with the launcher. I've searched all files/folders relevant to any game installs on this system, there's no YlandsLauncher.exe, and trying to start Ylands.exe brings me round again. I have verified through Steam, says all is correct. Considering a refund. Log files are no help, I've searched the only log file I could find in Ylands_Data, and it says the game has no problem initializing, gives no indication of program failure or closure. System Info: AMD X4 860K 3.9Ghz Unlocked NVIDIA GTX 1050 Ti 4GB 8GB DDR3 RAM Windows 10 (updated to at least Nov 30) AFAICT latest VC, DirectX, C++ There is no output_log_clean file to upload. This is the only log I can find, which is associated with this software. output_log.txt
  2. Seraphs Revenge

    Yland Starting Island

    Hi guys, I've had quite the time trying to not only find islands (sometimes up to or exceeding an hour), but then caves on them and sulfur in those caves. I've started a bunch of different maps, and I've played on a few of the servers. Today I found probably the best starting island to date; it has deep caves with multiple entrances, gold and sulfur veins (first that I've seen of either) almost near the surface, the brick building with cannonballs and flintlocks (as seen in the picture, I believe the gold/copper vein can be seen in the distance), every type of tree imaginable, etc. Is there a way I can find the seed that generated this map, and then share it with the community? I've only had Ylands for a few days so I'm not sure it is even possible to enter in a specific seed.
×