Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'freeze'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • Community Rules & Guidelines
    • Ylands Creator Competition
    • Dev Diaries & Sneak Peeks
    • Changelogs
  • Ylands Discussion
    • General Discussion
    • Suggestions & Feedback
    • Localization
  • Support
    • Bugs & Technical Issues
  • Exploration
    • Exploration Feedback
  • Editor
    • Editor Help
    • Text Scripting Discussion
    • Editor Bugs & Technical Issues
    • Editor Suggestions
  • Community Corner
    • Community Creations
    • Off-topic
    • Ylands 2020 Challenge
  • Ylands Academy
    • Official Tutorials
    • Community Tutorials
  • P1 Gaming's Forum
  • New Realm Entertainment's General Forum
  • New Realm Entertainment's YLands Editor
  • Kysen's Suggest A Video For Me!
  • Kysen's Forum
  • Ylands Ylander's Forum
  • Hermitland State's General Discussion
  • Flintlock Trading Company's Colonial Interests
  • Flintlock Trading Company's Membership Application
  • Flintlock Trading Company's General Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 8 results

  1. I am getting a constant short freeze/lag every few seconds since I installed update 0.14. The frame rate drops to the 30's but I think that is just reflecting the freeze. output_log.txt output_log_clean.txt
  2. Game freezes all the time... it freezes randomly. could take 5-60 mins to freeze and crash.... lowered the graphic settings to the lowest and seemed to even crash more. somtimes it will freeze for like 3 secs and be fine. but most of the time it will just freeze and crash. so many wasted hours and lost progress. seems like the game is crashing more and more than when it 1st came out. please help
  3. Hi All, I hope you guys are doing fine. My problem is, ........................Im using iron armor, and wanted to equip guardian armor. When right click at any armor to equip, the screen will freeze and took a while to load. Is this normal or my pc? Thanks
  4. Hello. When I want remove "energy beam" from the Energy switch, Node or Street lamp my game freeze and need start again. Destroying the switch or any item connected with that "beam" will help me without freeze. Game version: 0.6.42165 Thank you and I still love this great game output_log.txt DxDiag.txt
  5. I dont think anyone can help me with my topic about my game starting in a little white box en freezing on startup so i make an other one in here with the qeustion How do i ge tthe config screen back when you open te game. My game freezes on start up. So i cant find an option folder, and reinstalling the game and i even reinstalled steam didnt do the job... the game did work just fine when it wasnt on steam on the free alpha. Sorry for my english. But someone please help me... output_log.txt
  6. Posted on Steam discussions as well as Reddit, and either there's no information on my specific problem, or my GoogleFu is failing me. Installed game a few hours ago, via Steam. Started up, launcher appears, I check my settings + hit play. That's as far as I got. Game went to black screen, mouse cursor has 'loading' anim, and my CPU response drops to bare minimum. I wait five, ten minutes, nothing happens. Clicking, alt-tabbing, pressing any keys bring up the Windows 'X is not responding' dialog, and ask to close/wait. Waiting does nothing, so I do it again and close. Searching the official forums doesn't give me anything useful, all the other black screen/freeze issues are with people who are non-Steam users, or have no trouble with the launcher. I've searched all files/folders relevant to any game installs on this system, there's no YlandsLauncher.exe, and trying to start Ylands.exe brings me round again. I have verified through Steam, says all is correct. Considering a refund. Log files are no help, I've searched the only log file I could find in Ylands_Data, and it says the game has no problem initializing, gives no indication of program failure or closure. System Info: AMD X4 860K 3.9Ghz Unlocked NVIDIA GTX 1050 Ti 4GB 8GB DDR3 RAM Windows 10 (updated to at least Nov 30) AFAICT latest VC, DirectX, C++ There is no output_log_clean file to upload. This is the only log I can find, which is associated with this software. output_log.txt
  7. I was playing with a friend who was hosting the Indiana Jones map. Occasionally my hot bar would freeze - I would be unable to use the item in my hand, unable to pick up new items, and unable to change any of the items in the bar. My character still walks around and takes damage as usual, but I am unable to do anything. I have not found a pattern to when this is triggered but it happened multiple times. My friend who was hosting did not have these problems. Exiting to the main menu and jumping back into the map resolved the issues, but it would happen again later on.
  8. Game hangs / freezes when beginning specific saved game load. Does not affect starting a new game. Using latest version. Output log and DxDiag attached To save time, and to make this post searchable, the log ends with these deserialization errors: Deserialization Errors (1) error deserializing object uid=34412 proto=EntityPrototype 'BLACKBERRIES' (3144) disposed entity at ylands.Entity.DeserializeEntity (ylands.Entity _, ylands.persistence.BinaryDeserializer bu, ylands.ObjectReadContext context) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ylands.Entity.DeserializeFromBinary (ylands.persistence.BinaryDeserializer bu, ylands.ObjectReadContext context) [0x00000] in <filename unknown>:0 (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/DebugBindings.gen.cpp Line: 51) output_log.txt DxDiag.txt The image shows that the game process is still using CPU while frozen, but I've left it for over 10 minutes before now and has not recovered.
×