Jump to content
  • 0
Igor Q.

RESOLVED [YLD-21403] Ylands playground not working [URGENT]

Question

image.thumb.png.d344a419e36d2376a190c27eceefebcc.png

We have a group of 4-5 people (this in itself is a rare event) and we cannot connect to the game. It keeps saying the game is prepared and then we are sent back to queue.

I don't know how long this has been broken but you guys should fix this a.s.a.p.

This is where all new players are going....

@Adam Snellgrove @TomasGestinger @Houp

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 replies to this bug / suggestion

Recommended Posts

  • 0
3 hours ago, Adam Snellgrove said:

We're looking into it, though output_logs would help when this happens...

I'll send them tonight.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So it was a short term problem apparently and it should be up and running again. Please try it out, if it's working or not...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 minute ago, bojo2736 said:

@Igor Q. we can try getting a group together tonight if you have time.

Kk

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

*Sigh*

I'll tell QA. Supposedly worked yesterday when they tried it. Oh well 😁  Hopefully will fix soon. Thank you very much fo the logs 🙇‍♂️

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Any idea, if this is still happening? Because it seems it is time based. When does it happen (if it still happens)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×