Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Jarda

RESOLVED [ [YLD-31006] ] Odbarvení věcí v průzkumu

Question

Ahoj, řeším problém, při prozkoumávání ostrovů (po updatu 1.6) se mi odbarvili veškeré věci na lodi do původní barvy , teda kromě dřevěných bloků ze kterých je velká část lodi postavená. Odbarvili se truhly, dveře, i brnění které jsem měl na sobě. Dnes se mi znovu odbarvili a k tomu jsem přišel o veškeré elektrické obvody. (loď jsem stavěl v editoru, i obvody jsem spojoval v editoru aby byli schované v blocích, teď již nejsem schopen obvody zapojit, musel bych rozbít půl lodi, bylo tam dost obvodů). A to mě přivádí k druhé věci, rozhodl jsem se tedy pro nějaké drobné opravy lodě v editoru, ale při získávání blueprintu jsem zjistil že se to vybrané části fotoaparátu nevleze (lodˇ jsem nezvětšoval), nebylo by možné výběrovou oblast blueprintů zvětšit (chybí mi asi 10 bloků) . Odbarvování  věcí budu sledovat, když tak dám další informace nebo přiložím log soubor.

Děkuji  

• Upvote 1

6 replies to this bug / suggestion

Recommended Posts

• 0

Ahoj, tak jsem zase přišel o barvy, je to stejná loď, přišel jsem o bílou barvu na dřevěných blocích ( byla skoro celá bílá :D ) , stalo se to potom co jsem zapnul stavební mód lodi. Přikládám i protokoly, možná malinko pozdě, ale třeba pomůžou. (po tom co se to stalo jsem ještě rozbil stavebním kladivem asi 10 věcí na lodi )

output_log.txt

output_log_clean.txt

• Upvote 1

• 0

There were several issues combined causing this, should be fixed since 1.8

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
Sign in to follow this