Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'UNDER REVIEW'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • ★ Dev Announcements ★
    • Community Rules & Guidelines
    • Dev Diaries
    • Changelogs
    • Ylands Creator Competition
  • Ylands Discussion
    • General Discussion
    • Suggestions & Feedback
    • Editor Help
    • Localization
  • Support
    • Bugs & Technical Issues
  • Exploration
  • Editor
  • Community Corner
    • Community Creations
    • Off-topic
  • Ylands EDU
    • Ylands EDU - Alfa
  • P1 Gaming's Forum
  • New Realm Entertainment's General Forum
  • New Realm Entertainment's YLands Editor
  • Kysen's Suggest A Video For Me!
  • Kysen's Forum
  • Ylands Ylander's Forum
  • Hermitland State's General Discussion
  • Flintlock Trading Company's Colonial Interests
  • Flintlock Trading Company's Membership Application
  • Flintlock Trading Company's General Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 445 results

  1. Not sure why, but this has happened 3 times already. I leave explore and it shows me the spinning circle, then it freezes and the game becomes unresponsive. It does save my progress so I'm not terribly worried about it. Just don't like shutting the game down with windows prompts. Attached the output logs. output_log.txt output_log_clean.txt
  2. Rotating or just moving a group seems to change the rotation of blocks for some reason (this also happens with single blocks). However, the group axis remains the same. Here are some videos to better explain it. It's very annoying
  3. Hi since a few weeks I cant play anymore I have a crash at launch. WARNING: Shader Unsupported: 'Hidden/PostProcessing/Uber' - Pass '' has no vertex shader WARNING: Shader Unsupported: 'Hidden/PostProcessing/Uber' - Pass '' has no vertex shader WARNING: Shader Unsupported: 'Hidden/PostProcessing/FinalPass' - Pass '' has no vertex shader WARNING: Shader Unsupported: 'Hidden/PostProcessing/FinalPass' - Pass '' has no vertex shader Shader 'Hidden/Ylands/FXAA': fallback shader 'Hidden/FXAA II' not found Unloading 3 Unused Serialized files (Serialized files now loaded: 19) Crash!!! Files included Thanks for help output_log_clean.txt output_log.txt
  4. After several periods of lag and connection timeouts, the last one wouldn't let me log back in to the MP world. I did try a SP world and I was able to log in and sail back towards the MP world. However, the MP world still was not reachable. Another player is able to get back to the MP world so I'm attaching my output logs and a screenshot of the message. Please let me know how to proceed. This MP world has my PB on it and I don't want to lose another one. Thanks, Sandy output_log_clean.txt output_log.txt
  5. So this one is kinda weird. It started happening after I placed my iron ladder(Short one) onto my ship. I had to break a few blocks to place it. But now when I go to place blocks in a way, it is denied saying there is no room. I even have a back wall to my ship I cannot place anything on it or near it. I did do a full game restart and it fixed maybe one or two spots, but the issue is still there. Not sure what else to do. Here is a video of what is taking place. Also I included the log file. Thank You Blindobi Blindobi_Ylands_2021-02-07_10-17-35.rar log_2021-02-07_161503clean.txt
  6. I'm currently playing an Exploration map on the current version of Ylands on a multiplayer server with a friend. I seem to have glitched or broke the rabbit bait. I place rabbit bait down not knowing how it worked ( that it was for taming not hunting) we shot an arrow at the rabbit spooking it wait from the wait i when to pick the bait up after some time had past because i notice the rabbit wasn't coming back. Picking it up glitched it in my inventory, first it was invisible so I left the game and came back then the bait was back but I couldn't drop, destroy or trade it (an fail message pops up) and dropping it duplicated a glitched version that my friend picked up now he is stuck with the bugged item as well . It can be moved around in my inventory but that's it. It counts as a space as well. please how do I fix this. I really don't wanna start a new game.
  7. I will join the crowd and start putting my crash logs here Hopefully more data = more fixes and a better game for everyone ? output_log_clean.txt output_log.txt
  8. Is it possible for an Yland to generate without a cave? I've been searching this Tier 1 tropical rainforest with no success. It's strange because the Tier 1 Yland right next door which is a similar shape has a cave which I've marked on the map with a star.
  9. Encountered a little party happening with some boars and rabbits. They seem to get stuck between the shack and the log pile in this particular Random Encounter, the one with the bamboo shack and outhouse and banana trees. There are 3 boars and 3 rabbits in this screenshot!
  10. In the past couple of days I have found that the 'move' and 'rotate' functions only rarely work properly. I don't know the lingo, folks, so please bear with me. The colored gizmo with the three colored arrows that I used to be able to drag on no longer function most of the time. I know that when I used to hover around the arrows I would find a sweet spot that would make the arrow a paler color, then I could do the drag and the object would move. Now I don't get that happening at all and I cannot move objects most of the time. Same with rotate. This seems like a big deal! What good is editor if I can no longer use it to move objects! All hands on deck, team! Please?
  11. Below it says you can use ANY mushroom, but i have 83 cave mushrooms and it doesnt recognize them
  12. Game crashed to desktop while I was moving some items to a chest on my boat output_log.txt output_log_clean.txt
  13. I was on my friends new Exploration map, and all of the animals were glowing for a few minutes, but then stopped. I am not too worried about this part: Main bug: the ship control started being a problem. Game was confused about if I was sailing the ship. If I let go of the controls, it still had the map in the top corner, and I could not access my hotbar (especially a problem because I was starving). Then if I held the helm, my hotbar came back, but I could not use the items, obviously. I also could not steer or stop my ship. This could be lag, but I haven't run into it before. output_log.txt output_log_clean.txt
  14. Beside spawning entities, prototypes, game logics, maybe spawning groups ?
  15. I want the player to not be able to create fire. So I have an event that listen to ignite, and extinguish the item immediately. It works fine in exterior, but when I have flint lighter in the inventory, I can ignite a torch.
  16. So while making my game for the BI competition, I noticed a pretty annoying bug: Lets say you have a player role you spawn in as and have 3 skills equipped to that role. Naturally, you spawn in with all 3 of those skills in your skill hot bar. Now, when you spawn in as a player role that has NO skills attached to it, and enter a trigger zone that has the following tiles: Only one of those skills appears in the hotbar: The same thing happens if you have in that trigger zone the tile that allows you to change player roles (a role containing skills). Because of this, I believe this is a bug. I would like to get a person from the ylands teams opinion on this please.
  17. Can we have "/hidechat" in editor? Sometimes the chat is in the way of the label section of the entity after we write to console etc. Thank you!
  18. Every now and then, when I'm editing my scripts, the zoom function just stops working and sometimes will randomly return, but a lot of the time it won't. It's rather frustrating as some of my scripts are pretty large. I'm posting it to try and see if it could be any problem on my end. Thanks!
  19. When I select a variable, and want to change it, it would be AMAZING if the text prompt was directly in the text window, instead of having to clic on the variable, and then again into the variable text to change it. Seems like a tiny QoL change, but it gets me every times ?
  20. Particles on items and characters not work after patch 1.4.0 or 1.4.1 (only on dedicated server,?) In editor and editor test work correctly.
  21. If players go to the edge of my play area, they get stuck and can no longer move. Luckily most of them can use /killme or a custom control I have set up to move you back to the entrance of the maze, but this is still super annoying. Moving using those methods allows you to move your character as normal again, without restarting the map.
  22. When using custom controls, plant is actually part of "building." If I uncheck "plant," I am still able to plant as normal. If I uncheck "building-place block" I can no longer plant ?‍♀️ along with all the other building functions that I wanted to keep. Speaking of planting, I also can no longer free-place seeds as just items (not planting) no matter what map (sandbox etc.) ? ...I did some more testing and discovered I can scroll through V, then select a different object, then select the seed, then press V again (just watch the video lol). That is definitely not functioning as intended.
  23. The move to inventory tile (combined with an event listener that sees if something leaves the inventory) sometimes duplicates the items instead. It seems to have trouble with the whole stack or individual items that don't stack. If it is part of a stack, it works as normal.
  24. Description: I dug a hole in editor, but at certain angles, the terrain reappears. I can still walk through it. The map I sent Adam a while ago (Halloween-published files) is the video, but I'd bet this happens to multiple maps.
×